Encara calenta la presentació de la secció de canicross de l’Aemdekp a l’Assemblea de socis, just havien passat 12h! varem fer la primera sortida d’entrenament de Kanikrosskp.
Reunides puntualment a les 8:30 les cinc línies de tir convocades: Eduard/Bob, Sònia/Nike, Jordi/Pic, Xavi/Txeta i Toni/Tres, els cinc corredors i cinc respectius gossos estàvem a punt per fer el recorregut de muntanya: Capellades – Vallbona-circuït Canicross Vallbona-retorn a Capellades, això sí, una mica nerviosos i intrigats per com anirien les presentacions dels gossos i per provar aquesta nova manera de córrer en un grupet més nombrós.
Havíem triat aquest recorregut, evidentment amb la mirada clavada en el debut en cursa de la secció el proper dia 10 de febrer a Vallbona. Aprofitem per convidar-vos a tots!
La sortida , tot un èxit!,nervis i preocupacions es van esvair, tant pel bon dia que va fer, com pel recorregut, i sobretot per la resposta dels gossos, per molts era la primera vegada que corrien plegats i neguitejava la reacció que poguessin tenir…
Però tot va anar com una seda, semblava que ho haguessin fet tota la vida, realment ells també han nascut per córrer!
Posava la pell de gallina veure’ls córrer plegats , costat per costat, esforçant-se, traient les llengües, respectant-se els uns als altres com si fossin un equip consolidat i tot just era la primera vegadaque sortien!
Sembla mentida com et transmeten el seu gaudi per l’esforç, la complicitat que capten en les teves paraules d’ànims, d’indicacions,…
Quan corres canicross hi ha quelcom més que una corretja elàstica que t’uneix fermament al teu gos!
El canicross enganxa!
La nota de la sortida , per unanimitat, un 10!
Secció consolidada i oberta a tothom i a totgos!
Com més serem més riurem!!!”
Comentaris: Toni Argelich

Les fotos