Quedem a les 8 del mati a la Font Cuitora, el Toni, la Sònia, el Francesc i l’Eduard, amb els nostres respectius gossos La tres, La Nike, La Conca i el Bop, marxem cap a Igualada, a passar el control veterinari i recollida de dorsals, un cop passat els controls escalfem una mica fins esperar la sortida, aquest any es van fer dues sortides, Federat i no Federats.
Es un espectacle de veure, Els Gua-Gua cada cop son més forts, fins que de cop i volta i sense sentir res de res veus que ja han donat la sortida, la cursa es de 10,6 km ben tècnics amb sortida i arribada a les instal•lacions del Club Amics del Gos, els primers 4km eren en pujada dura fins arribar al cim de la muntanya del Puig Aguilera a 640 m d’altitud i la resta en baixada, tècnica i dura fins arribar al pla, fem uns 2 kilòmetres i ja som a l’arribada.
Molt bona cursa i la sensació de tots va ser de repetir-ho.
desnivell acumulat 836 m.
Comentaris: Eduard Iglésias

Les fotos