Canicross “Entre Vinyes” a Vilafranca del Penedès 2014 El passat diumenge dia 7 de desembre uns quants representants de l’AEMdeKP de la secció KANIKROSS KP, varem assistir a la 3ª edició del Canicross entre vinyes a Vilafranca del Penedès. Un canicross organitzat per la Unitat Canina de Rescat de la IPA (International Police Association) Penedès-Garraf, amb caire benèfic però sense menysprear la professionalitat i dedicació que es podia apreciar al participar-hi. Amb diferents temps de sortida també havien organitzat dos curses de muntanya amb recorreguts de 7 i 12Km.
El canicross constava d’un recorregut de 7 km amb sortida i arribada a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès, majoritàriament per pistes forestals i alguns corriols, sense poder evitar alguns trams curts d’asfalt. La exigència de la proba la determinaven els 400 metres de desnivell positiu acumulat i algun tram tècnicque els organitzadors havien assenyalat de manera molt eficient i fins hi tot dotat d’assistència activa (personal) i passiva (reixat) per tal que els corredors no prenguessin mal.
La participació dels membres de l’AEMdeKP va ser envejable, en total érem 7 socis +2 que s’afegiran en breu (esperem). Tots vàrem poder gaudir de la cursa al màxim, tothom fent un bon paper i deixant un bon regust de boca a gust de cadascú. Cert és que també en vam gaudir col•lectivament, agermanats per molts motius (afició al canicross, AEMdeKP,…) donant sense voler una imatge d’unitat, d’equip i de família que de ben segur vam ser enveja de més d’un. Així doncs, tot i faltar membres “importants” de l’equip de canicross per motius més que justificats, a Vilafranca hi hem deixat petjada! Com a lliçó de perseverança i esforç, cal que fer esment de la gesta de la Lola, que ha debutat en aquesta cursa acompanyada únicament per la seva estimada “Lia” i aconseguint una molt ben merescuda 2ª posició de la seva categoria, així doncs, només amb 9 anys ja s’ha estrenat al món del canicross pujant al podi. Felicitats Lola!
La classificació dels qui hi participàrem és la següent:
22 David Garcia Hidalgo – M KANIKROS KP – M.SENIOR (0:36:33)
26 Jordi Claramunt Alcoberro – M AEMDKP – M.SENIOR (0:37:26)
31 Josep Sanchez Malet – M KANIKROSSKP – M.SENIOR (0:38:09)
32 Joan Farré Gamez – M INDEPENDENT – M.SENIOR (0:38:10)
55 Jaume Gabriel Bisbal – M KANIKROSSKP – M.MASTER (0:42:18)
60 Ramon Mena Pache – M KANIKROSS KP – M.SENIOR (0:42:49)
68 Xavi Sánchez Soler – M KANIKROSS KP – AEMDEKP – M.SENIOR (0:46:13)
71 Sonia Buades Vidal – F KANICROSSKP – F.MASTER (0:46:42)
91 Lola Pelayo Ruiz – F CANICROSS CAPELLADES – F.JUNIOR (0:56:52)
El total de participants en la disciplina de canicross va ser de 95 corredors A la cursa de muntanya de 7km, també hi va haver representació de l’AEMdeKP, per part de l’Eduard i el seu fill Eudald. L’Eudald també es va guanyar una molt merescuda 2ª posició de la seva categoria, però això ja son lletres per una altre secció.
Comentaris: Xavi Sanchez i Soler

fotos de la cursa


fotos del club


el video